Iedereen met smartphone kan tegenwoordig voor van virtual reality. Een iPhone, een stuk karton en een paar lenzen zijn om je eigen virtual reality-headset in elkaar knutselen. ITunes kun je videos naar de en op het virtuele witte doek. Ook compatibel met with de IPhone-6 Plus, is p HOMiDO in tegenstelling tot besproken earphones. Augmented the truth is techniek die toevoegt aan de wereld that is werkelijke. Deze techniek met virtual reality en hebt weer een nieuwe ervaring.

P ONE is de luxe headset die je voor je iPhone krijgen. We je verschillende mogelijkheden that is laten waarmee je je kunt omtoveren tot een online reality-bril. Dit behendigheidsspelletje is een van de meest -spellen die nu zijn je iPhone. P Durovis Plunge is compatibel met de Iphone-4, 4s that were iPhone , iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s en iPhone 6. Delaware IPhone-6 Plus past zijn omvang niet in de behuizing. P IPhone-6 Plus prior niet in een kleine headset, hiervoor grotere earphones beschikbaar.

Een iPhone, een stuk karton en een paar lenzen zijn om je eigen online reality-headset in elkaar te knutselen. ITunes kun videos naar de en bekijken op het virtuele witte doek. In tegenstelling tot de andere headphones, is virtual reality bril p HOMiDO compatibel met with de iPhone 6 Plus. Enhanced the truth is een techniek die toevoegt aan de wereld. Combineer techniek met online reality en je weer een nieuwe ervaring.